Werving en selectie

Op zoek naar een vaste nieuwe werknemer ?

Met onze kennis van het kappersvak en de samenwerking met diverse partners kunt u uw voordeel doen.Wij kennen het vakgebied en de regio en weten daardoor waar uw behoefte ligt. Door naar u te luisteren en aandacht te besteden aan onze sollicitanten weet  Prosalon de werknemer te vinden die aansluit op uw vraag. 

Wij zoeken voor u de perfecte kandidaat met als doel de kandidaat bij u in loondienst te laten treden. U kunt kiezen uit 3 pakketten met betrekking tot werving en selectie:

Pakket 1:  U levert een advertentie aan en wij plaatsen hem in ons netwerk. Reacties komen direct bij u binnen.Voor een tarief van € 65,- plaatsen wij deze advertentie op onze sociaal media kanalen Facebook , Linkedin , twitter en Instagram. .Nog een groter bereik ? Voor € 49,- extra plaatsen wij de vacature op kappersjob.nl en Werk.nl . Wij gaan de slag na betaling van de factuur en aanlevering advertentie. 

Pakket 2: .Wij selecteren geschikte kandidaten uit onze database en netwerk. Plaatsen een advertentie op onze sociaal media kanalen Facebook , Linkedin , twitter en Instagram. Tevens op facebook een betaalde advertentie 7 dagen lang  in een straal van 20 km om u kapsalon.De binnen gekomen reacties selecteren en screenen wij  telefonisch.  Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben gaan wij aan de slag. U ontvangt van ons geschikte cv’s zodat u ze kunt beoordelen en kunt uitnodigen voor een kennismaking.

Kosten: €250,- (excl. btw).  Met een aanbetaling van € 100,- (excl Btw) . Mocht er na bovengenoemde acties onverhoopt geen geschikte kandidaat gevonden zijn dan betaalt u niets meer extra naast de aanbetaling.

Pakket 3: Wij selecteren geschikte kandidaten uit onze database en netwerk. Er wordt een externe wervingscampagne opgestart voor de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Vervolgens worden de kandidaten in de vorm van een persoonlijk gesprek gescreend en worden er referenties bij oude werkgevers nagetrokken. Daarna kunt u kandidaten uitnodigen ter kennismaking. Zit de juiste kandidaat ertussen dan komt de kandidaat 1 maand proefdraaien.

Kosten: Totaal €1500,- (excl. btw) waarvan 50% bij aanvang en 50% na maand proeftijd.  Met een aanbetaling van € 150,- (excl Btw) .

Mocht er na bovengenoemde acties onverhoopt geen geschikte kandidaat gevonden zijn dan betaalt u niets.

 

 

Neem contact met ons op

Tel :076-3030555

Of via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht.