Uitzendbureau

Uitzendkrachten via ProSalon

U kent het wel vakantie aanvragen die gelijk vallen, zwangerschapsverloven, langdurig ziektes of  twijfel bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Kortom, u mist (tijdelijk) personeel. Wat nu?

ProSalon heeft de oplossing! Wij kunnen snel, passend kapperspersoneel vinden en inzetten op uitzendbasis. Voor deze oplossingen werkt ProSalon samen met uitzend- en payrolling organisatie EU Select. Deze samenwerking is een perfecte bundeling van krachten. Eu Select heeft de kennis en ervaring van de uitzendbusiness en ProSalon kent alle klappen van de zweep binnen de kappersbranche.

Wij leveren tijdelijk personeel voor de periode die u wenst, we gaan samen op zoek naar een geschikte haarstylist. U beslist welke haarstylist uw kapsalon komt versterken. Vervolgens betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren tegen het vooraf afgesproken uurtarief. Het uurtarief is incl. vakantiegeld, verzekeringen, vrije dagen etc. De haarstylist is bij ProSalon in dienst conform de CAO kappers. U heeft geen omkijken naar alle regeltjes die komen kijken bij het werkgeverschap en is per direct opzegbaar. Kortom geen risico voor de kapsalon en u weet precies wat het u kost.  

Waarom werken op uitzendbasis? De voordelen op een rij:

  • ProSalon beschikt over een eigen groep geschikte haarstylistes.
  • U heeft geen verdere personeel- en loonadministratie kosten
  • U betaalt een vast uurtarief waar alle kosten inzitten
  • U betaald enkel de daadwerkelijk gewerkte uren
  • U bent geen juridisch werkgever
  • U blijft flexibel

Neem contact met ons op

Tel: 076-3030555
Of via onderstaand formulier.

                                                                     

Velden met een * zijn verplicht.