Samenwerking Kappersjob en ProSalon

Een krachtig platform voor werkzoekende en werkgevers in de kappersbranche

08-11-2013, Etten-Leur- Door de toename van grote ketens en ZZP’ers die actief zijn in de kappersbranche is het voor zelfstandige kapsalons goed om een samenwerkingspartner te hebben. Hierdoor kan men bijvoorbeeld sneller personeelsproblemen oplossen. Kapsalons hebben diverse mogelijkheden om op zoek te gaan naar personeel. Dit kunnen ze bijvoorbeeld doen door een bureau in te schakelen dat deze werving op zich neemt, maar ook door een vacature op internet te plaatsen.

 

ProSalon en Kappersjob.nl

ProSalon helpt kapsalons  al jaren om hun personeelsproblemen op te lossen. Hierbij kan het bedrijf alles uit handen nemen, tot aan de selectieprocedure van de kandidaten. Kappersjob.nl biedt kapsalons de mogelijkheid om vacatures op de website te plaatsen, en geeft daarnaast werkzoekenden de mogelijkheid om hun C.V. achter te laten. De eigenaren van zowel ProSalon als Kappersjob.nl, te weten Wilfred van de Luijtgaarden en Kees de Witte, zijn beide actief in dezelfde branche. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat ze elkaar regelmatig voorbij zagen komen. Onlangs besloot Kees de Witte om Wilfred van de Luijtgaarden een Twitterberichtje te sturen en samen eens om de tafel te gaan zitten.

 

Samenwerking

Nadat de beide ondernemers contact met elkaar gelegd hadden hebben ze besloten om een samenwerking aan te gaan. Door hun krachten te bundelen willen zij om de grootse aanbieder worden op het gebied van het oplossen van personeelsproblemen. Op dit moment is Kappersjob.nl de vacaturewebsite met het grootste bereik in de kappersbranche. ProSalon heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en werven van personeel in de kappersbranche. Beide heren hebben er dus ook alle vertrouwen in dat ze door hun krachten te bundelen nog beter kunnen voldoen in de behoeften van kapsalons.